Få personlig sparring på dit fotografi
– med et fokuseret og intensivt forløb i 2017

 

Har du en mentor? En du kan sparre med og en der kan holde dig til ilden hele vejen til dit mål?

 

Har du svært ved skabe retning i dit fotografi, definere et fundament for dit arbejde, er du udfordret på din teknik, eller på hvordan du udvikler dit billedsprog?

Savner du fokus, værktøjer og sparring, der kan puste liv i dit fotografi, så det fænger, overbeviser og brænder igennem – med dit udtryk?

Mangler du konstruktiv hjælp til at vurdere dine billeder, en afklaring af, hvad du kan og vil med dit fotografi, og gode råd om, hvordan du kommer videre?

 

Så er der hjælp at hente…

 

Nu har du mulighed for at benytte dig af mit nytårstilbud og fokusere 100% på dit fotografi med et personligt forløb på et ½ år, hvor vi sammen finder frem til, hvad du skal stille skarpt på med dit fotografi f.eks. din billedstil, teknik, opgaver eller andet. Hver måned taler vi om din proces, der sikrer at du når sikkert i mål. Et individuelt forløb for dig, der vil fokusere dit fotografi og er parat til at tage dit fotografi til next level.

 

Det er et forløb for dig, der

  • Til tider føler dig overvældet over hele processen med at udvikle og fokusere dit fotografi
  • Drømmer om at skabe nye, fængende billeder og definere en visuel signatur i dit fotografi
  • Synes du fotograferer mange billeder, men alligevel ikke rigtig rykker dig til det næste niveau

 

Sådan foregår det

Vi begynder med en afklarende session (ca. 1 time), hvor vi sammen finder frem til, hvilke områder i dit fotografi, der skal fokuseres på og laver en klar plan for, hvilke elementer du skal handle på.

Så taler vi sammen en gang om måneden (ca. 1 time) for at tale om dine fremskidt og ser på de udfordringer du har undervejs med dit fotografi, så du bliver skarpere på, hvad du skal arbejde og fokusere på i den kommende måned. Efterfølgende laver jeg en opsummering på mail over, hvad vi har aftalt, så du hele tiden har overblik over dit forløb. Har du nogle spørgsmål mellem vores sessions kan du få hjælp fra mig på mail.

 

Fordelene ved at være i personligt forløb med mig er bl.a. at:

  • Du bliver udfordret i dit fotografi til at sætte spørgsmål, der rykker
  • Du bliver holdt til ilden og holder fokus på det, der er vigtigt for at nå dine mål
  • Du undgår og gå i stå i din fotografiske udvikling med individuel feedback undervejs

 

Lyder det som noget for dig?

Din totale investering i dig selv og dit fotografi for et personligt forløb med mig er 900 kr. pr. måned (normalpris 1200) i ½ år ekskl. moms. Vi starter op i 2017, når det passer dig.

 

Book dit mentorforløb her

 

Hvad siger andre?

Her kan du læse et par tilbagemeldinger fra nogle af mine mentees:

“…varm, vedkommende og vedholdende”

Man skal booke et mentorforløb hos Helga C. Theilgaard for at blive inspireret, presset, hjulpet, højnet, få ideer og lære andres fotografiske værker at kende.

Helga er varm, vedkommende – og vedholdende. Helt sikker på, hvordan tingene skal gøres og god til at fange de ideer, jeg ikke selv har fået øje på.”

Inger Ulrich, fotograf

 

“…empati og konstruktiv kritik”

Helga har hele vejen mødt mig, der hvor jeg var, og derfra givet mig input til, hvordan jeg skulle komme videre med mit fotografi.

Hun har med empati givet mig konstruktiv kritik uden at det har skabt mindreværd. Jeg har fået mere fotografisk selvværd i den tid jeg har gået hos hende.

Vibeke Svare, fotoentusiast

 

“…Engageret og inspirerende”

Med en-til-en forløbet kunne jeg fokuserer på de fototekniske udfordringer jeg har og gå derfra med nye færdigheder og ny inspiration.

Helga er engageret og inspirerende. En god pædagog og meget venlig og imødekommende ift. mine fagspørgsmål, og hun møder sin mentee der, hvor vedkommende er rent fagligt. Det giver folk med fotoambitioner på alle niveauer mulighed for at opnå udbytte af forløbet.”

Christine Christiansen, journalist

 

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte Fotolaboratoriet på fotolaboratoriet@helgatheilgaard.dk eller telefon 26 84 40 43.

 

MG_3681

© Helga C. Theilgaard